<body>


Wednesday, November 19


adek ngah , kak chik, kak lang, adek long, kak long, kak ngah
wanie, zira, paan, yaya, pika, qila
ni la member member best yaya. ta kire la mase susa ke mase senang ke. dowang tetap ade ngan yaya. masing masing ade perangai pelik pelik tapi tu yang besh sebab kami memang PELIK. ta kire la pape pong, kami tetap sahabat selamanya (:

what we could have been, 5:46 AM.
Monday, November 17

hari pes day yaya masok sem 2 at kmpp. waa, ari pes jek da de koko. ta bagi can langsong nak rehat la KJ neh *KJ adela khairi jalun a.k.a pengarah kmpp. huhu, buring la cemnih

8.00 pagi, dataran pelajar
kami beramai ramai lepak kat sini. haha macam owang gila jek weh. tataw sape cekgu koko kitowang. ngehh. da la ramai yang dok tengok. malu sket sket adela :D

8.30 pagi, kafe d
makaaan makaaann. oleh kerana tade cekgu kami pon makan la kat sini. yaya makan manyak gila ouh. pika ngan qila pon takot je tgk. ye laa, inagt anak dinasour mane telepas en. haha
then tetibe datang la sorang cekgu neh. laki laa. muke bole la tahan tapi cam da tawen je en baek ta payah. ekeke. gatai weehh :p

tengah tengah kitowang dok besh melahap bekpes, tetibe cekgu uh jerit cam petir
"saya bagi masa 5 menet je untok kamo makaann! lepas neh berator kat belakang"
pehh, rase cam nak tecabot nyawe yaya taim uh. wani ngan paan muke ketat. gugup tak berkate kate. muke pika da pucat. agaknye kalo toreh ngan pensel pon ta kua darah kot. kitowang pon dengan sepantas halilintar bangon and gi la berator kat belakang.
*actually belakang mane pon kitowang tataw. maen redaaah jek. takot nye pasal

bila sampai kat belakang, kami pon carik la mane la cekgu petir uh kann.
pet pet pet. munyi motor cekgu tu lah. datang pon dye ngan nasik lemak di bakol motor dye uh.

"berator bertiga tiga menghadap saya sekarang! cepaaat!" ngaaa. tenganga mulot yaya taim uh.
ni da masok zaman perang jepon ke ape neh. waa. kami pon ngan bangang nye berator jek la. da la yaya depan sekalik. aiyohh ketar lutut diri depan cekgu tuh. hukhuk

dalam ati tuhan je la taw betape takot nye kat cekgu petir tu. "okeh dengar sini. saya nak kamo slow jog bertiga tiga dari sini sampai astaka. kita maen bula tampar today!" haiyohh mati la camnih. kami pon slow jog la kunun kunun. jalan je lebih cam itek. haha

haiah. bila da sampai astaka kami pon maen la bola tampar. tapi kejap je. yaya punye gile datang agi. dengan bola tampar tu yaya ngan qila gi maen bola sepak. huahua. besh ouh. da lame ta sepak sepak bola. adela rase cam christiano ronaldo sket sket taim uh. *perasan giles :D

then bila da abes klas kitowang pon balek la ke kompel. yeah2 bole la tido dan merehatkan diri. hekehek. * tido tu adela part taim job yaya oke :]

11.00 pagi, mk18 class math
ngaaaaantokk sangat sangat. tapi yang beshnye kuliah cekgu masliza yang ajar. mai fav teacher, hehe (: yang tak bestnyeee yaya ta bawaak spek. huahuahau. mampos kali neh. da la satu ape ta nampak. lobang idong paan pon yaya ta nampak, cemane neh? pika ngan wani jadi tukang gelak. jaat sey, ta simpati sunggoh. hampesssss!

12.00 tengahari, cambridge corner english class
yehooo. sem 2 neh teacher muni ajar lagi. bes gile. teacher muni explain pasal seken project yang kitorang kene buat dis sem. waaa, ade story telling. abes laaaa. nak cter pasal ape? rapunzel? cinderella? snow white? ntahhh, sumpah yaya tataw. blurrr gile babeng. dis friday teacher nak tgk first draft kitorang. MATI LA MACAM NEH. maaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

2.00 petang, mb5 class fizik
ngeh ngeh. cekgu rahman dengan beg skolah nye datang. sian cekgu saket lutut. iskk. kami ta belaja pon sebab cekgu ta siap print nota lgii. then bila da tade keje kami pon diskas la pasal lawatan yang kami nak gi merbok tuh kan. tak diluluskan. huahua. bincang punye bincang kitowang setuju nak gi gua kelam. gua pon gua lah. asalkan bahagia :p

tapi yaya sedeh actually, sebab sabtu neh my bedayy. and dis year is the first taim yaya sambot beday without my parents n famili :(
sumpaa rindu gile kat mama abah abg2 and akak2. tap tape lah. kat sini kawan2 yaya ade. hee

3.00 petang, mk18 kelas agama
ustad bagi group suroh buat presentationn. hek. satu grup ngan pika. beh beh. bole buli minah kepeng nehh. hekk. pika aku sayang kaw la :D

4.00 petang, at cendawan
tetibe rase rindu sangat sangat kat si bongok. da bape ari tak meset yaya. sedihhh aww :(
maybe dye bz kot tape lahh. huk

end of story
ape ape pon, yaya akan buat sume keje ngan baek n settle kan keje yaya. abg penah cakap, tade bende kat dunia ni yang ta susa. so kene struggle. hee. to si bongok, afeeq. sumpaa i rindu uuuu!
waa, na nanges neh. sobb sobb. N







what we could have been, 5:41 AM.
Saturday, November 15

Sounds straight from the twilight
Has me up all night I can’t
Fall asleep coz I keep thinking of you
And I saw a shadow, outside my window
And it’s you!


All my sorrows flew away,
Hush keep quiet hear me say
I don’t ever want you to go
Please stay

With the moonlight dancing free
And there’s no one but you and me
There’s no reason to go astray
Please stay


Making up a story
It’s the way you’re looking at me
If you think that this is funny
It’s just you

Try and think about it
If your heart is closed don’t lock it
Keep your keys back in your pocket, think this through


what we could have been, 11:33 PM.

hukhuk. yaya nak nset ni gakk. ta kire takire. pasneh nak simpan duet maw beli ini nset. cantek kan kan. huhu. tapi lambat lagi la baru bole beli. sob sob. da la sangat mahal. sobb sobb :(

what we could have been, 10:40 PM.

Profile

NAME
age school whatever.
Tagboard
place tagboard code here. max width=130.
get one from cbox!
Wishlist
new camera
▪ the 18th birthday
Exits
Eefennie
name name name
Archives
11/15/08 11/17/08 11/19/08
Credits
designed by lil.queens
photos: bexidaisy on DA
host: imageshack & imeem
inspiration & lyrics: TLG
title script source unknown.